Дизайн журналу
Дизайн журналу
Книга

Brazilian Cliches

Книга "Бразильські кліше" були складені з використанням зображень із старого каталогу бразильських кліше з високого друку. Але причина його назви пояснюється не лише кліше, використаним для композиції його ілюстрацій. З кожною сторінкою ми стикаємося з іншими типами бразильських кліше: історичними, як, наприклад, приїзд португальців, катехізація корінних індіанців, кава та золотий економічний цикл ... вона включає навіть сучасні бразильські кліше, сповнені пробок, борги, закриті кондомініуми та відчуження - представлені у неповажній сучасній візуальній розповіді.

Назва проекту : Brazilian Cliches, Ім'я дизайнерів : Gustavo Piqueira, Прізвище клієнта : .

Brazilian Cliches Книга

Цей дивовижний дизайн є переможцем срібної нагороди дизайну в конкурсі моди, одягу та одягу. Ви неодмінно повинні побачити дизайнерське портфоліо срібних нагород дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних робіт у галузі моди, одягу та одягу.

Дизайн дня

Дивовижний дизайн. Хороший дизайн. Найкращий дизайн.

Хороші проекти створюють цінність для суспільства. Щодня ми представляємо спеціальний дизайн-проект, який демонструє досконалість дизайну. Сьогодні ми із задоволенням демонструємо нагородний дизайн, який позитивно впливає. Ми будемо демонструвати більш чудові та надихаючі дизайни щодня. Не забудьте відвідувати нас щодня, щоб насолодитися новими хорошими дизайнерськими продуктами та проектами від найбільших дизайнерів у всьому світі.