Дизайн журналу
Дизайн журналу
Брендинг Ісламської Ідентичності

Islamic Identity

Брендинг Ісламської Ідентичності Концепція брендингового проекту для висвітлення гібриду ісламської традиційної орнаментики та сучасного дизайну. Оскільки клієнт був прихильний до традиційних цінностей, проте зацікавився сучасним дизайном. Отже, проект базувався на двох основних формах; коло і квадрат. Ці форми використовувались для виділення контрасту між поєднанням традиційних ісламських моделей та сучасного дизайну. Кожна одиниця у шаблоні використовувалася один раз, щоб надати ідентичності витонченого прояву. Сріблястий колір використовувався для підкреслення сучасного вигляду.

Назва проекту : Islamic Identity, Ім'я дизайнерів : Lama, Rama, and Tariq Ajinah, Прізвище клієнта : Lama Ajeenah.

Islamic Identity Брендинг Ісламської Ідентичності

Цей хороший дизайн є переможцем дизайнерської премії в конкурсі дизайну упаковки. Ви обов'язково повинні ознайомитися з дизайнерським портфоліом нагородних дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних дизайнерських робіт з упаковки.

Дизайнерська команда дня

Найбільші світові дизайнерські команди.

Іноді вам потрібна дуже велика команда талановитих дизайнерів, щоб придумати справді чудові дизайни. Щодня ми представляємо відмінну нагороду інноваційного та креативного дизайнерського колективу. Досліджуйте та відкривайте для себе дизайнерські команди по всьому світу оригінальну та креативну архітектуру, гарний дизайн, моду, графічний дизайн та стратегічні проекти. Надихайтесь оригінальними роботами великих майстрів-дизайнерів.