Дизайн журналу
Дизайн журналу
Упаковка Безалкогольних Напоїв

Coca-Cola Tet 2014

Упаковка Безалкогольних Напоїв Створити серію банок з кока-колою, котрі поширюють мільйони бажань по всій країні. Ми використовували символ T Wet Coca-cola (птах Ластівка) як пристрій для формування цих побажань. На кожну консервну банку було виготовлено сотні мальованих ластівок і ретельно розміщені навколо спеціального сценарію, які разом утворюють низку змістовних в'єтнамських побажань. "А", означає Мир. "Tài" означає Успіх, "Lộc" означає Процвітання. Ці слова широко обмінюються протягом усього свята і традиційно прикрашають Tết прикраси.

Назва проекту : Coca-Cola Tet 2014, Ім'я дизайнерів : Rice Creative, Прізвище клієнта : Rice Creative.

Coca-Cola Tet 2014 Упаковка Безалкогольних Напоїв

Цей винятковий дизайн є лауреатом премії платинового дизайну в конкурсі дизайну іграшок, ігор та хобі. Ви обов’язково повинні ознайомитися з дизайнерським портфоліо платинових нагород, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних іграшок, ігор та виробів для хобі.

Дизайнерська команда дня

Найбільші світові дизайнерські команди.

Іноді вам потрібна дуже велика команда талановитих дизайнерів, щоб придумати справді чудові дизайни. Щодня ми представляємо відмінну нагороду інноваційного та креативного дизайнерського колективу. Досліджуйте та відкривайте для себе дизайнерські команди по всьому світу оригінальну та креативну архітектуру, гарний дизайн, моду, графічний дизайн та стратегічні проекти. Надихайтесь оригінальними роботами великих майстрів-дизайнерів.