Дизайн журналу
Дизайн журналу
Стілець

5x5

Стілець Стілець 5x5 - типовий дизайнерський проект, де обмеження визнається викликом. Сидіння та спинка стільця виконані з xilith, який дуже важко формувати. Xilith - це сировина, яку можна знайти за 300 метрів під поверхнею землі і поєднувати з вугіллям. В даний час більшість сировини викидається. З екологічної точки зору цей матеріал утворює відходи на земній поверхні. Тому думка про дизайн стільця видалася дуже провокаційною та складною.

Назва проекту : 5x5, Ім'я дизайнерів : Barbara Princic, Прізвище клієнта : Sijaj Hrastnik.

5x5 Стілець

Цей дивовижний дизайн є переможцем срібної нагороди дизайну в конкурсі моди, одягу та одягу. Ви неодмінно повинні побачити дизайнерське портфоліо срібних нагород дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних робіт у галузі моди, одягу та одягу.

Дизайнерська команда дня

Найбільші світові дизайнерські команди.

Іноді вам потрібна дуже велика команда талановитих дизайнерів, щоб придумати справді чудові дизайни. Щодня ми представляємо відмінну нагороду інноваційного та креативного дизайнерського колективу. Досліджуйте та відкривайте для себе дизайнерські команди по всьому світу оригінальну та креативну архітектуру, гарний дизайн, моду, графічний дизайн та стратегічні проекти. Надихайтесь оригінальними роботами великих майстрів-дизайнерів.