Дизайн журналу
Дизайн журналу
Змішувач Для Басейну Змішувача

Smooth

Змішувач Для Басейну Змішувача Конструкція змішувача для басейну Smooth змішувач надихається в найчистішому вигляді циліндра, роблячи природний результат труби, куди вона тече, поки не досягне користувача. Ми мали намір деконструювати звичайні складні форми, які має цей вид виробів, в результаті чого виходить гладка циліндрична і досить мінімалістична форма. Елегантний вигляд, викликаний лініями, стає досить дивовижним, коли цей об’єкт переймає свою функцію як інтерфейс користувача, адже це модель, яка поєднує динамічну конструкцію з ідеальною функціональністю змішувача для раковини.

Назва проекту : Smooth, Ім'я дизайнерів : Ctesi - Barros & Moreira, SA, Прізвище клієнта : Ctesi - Barros & Moreira, S.A..

Smooth Змішувач Для Басейну Змішувача

Цей дивовижний дизайн є переможцем срібної нагороди дизайну в конкурсі моди, одягу та одягу. Ви неодмінно повинні побачити дизайнерське портфоліо срібних нагород дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних робіт у галузі моди, одягу та одягу.