Дизайн журналу
Дизайн журналу
Веб-Сайт Електронної Комерції

Noritake

Веб-Сайт Електронної Комерції Зроблений рік тому, це був флагманський проект плоского дизайну, коли плоский дизайн не був у тренді. Цей дизайн має форматування плитки для продуктів та системи сітки всього сайту. Я також створив унікальний брендинг у нижньому колонтитулі з тонкою, але детальною типографією. Ця концепція веб-сайту мала створити простий, елегантний дизайн, який має сенс, використовуючи відповідні пробіли та плоскі елементи дизайну.

Назва проекту : Noritake, Ім'я дизайнерів : Jade(Jung Kil) Choi, Прізвище клієнта : Noritake.

Noritake Веб-Сайт Електронної Комерції

Цей чудовий дизайн є лауреатом бронзової нагороди дизайну в конкурсі архітектури, будівництва та конструкцій. Ви обов'язково повинні побачити бронзове дизайнерське портфоліо дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних архітектурних, будівельних та конструкторських робіт.

Дизайнерська команда дня

Найбільші світові дизайнерські команди.

Іноді вам потрібна дуже велика команда талановитих дизайнерів, щоб придумати справді чудові дизайни. Щодня ми представляємо відмінну нагороду інноваційного та креативного дизайнерського колективу. Досліджуйте та відкривайте для себе дизайнерські команди по всьому світу оригінальну та креативну архітектуру, гарний дизайн, моду, графічний дизайн та стратегічні проекти. Надихайтесь оригінальними роботами великих майстрів-дизайнерів.