Дизайн журналу
Дизайн журналу
Роботизований Транспортний Засіб

Servvan

Роботизований Транспортний Засіб Це проект сервісного механізму економіки, що базується на ресурсах, що формує мережу з іншими транспортними засобами. Єдина система дозволяє спілкуватися між собою, що підвищує ефективність перевезення пасажирів, а також підвищення ефективності за рахунок руху в дорожньому поїзді (зменшення коефіцієнта FX, відстань між транспортними засобами). Автомобіль має безпілотний контроль. Транспортний засіб симетрично: дешевий у виробництві. У нього чотири поворотні мотор-колеса, а також можливість зворотного руху: маневр великих розмірів. Посадка на поле покращує спілкування пасажирів.

Назва проекту : Servvan, Ім'я дизайнерів : Dmitry Pogorelov, Прізвище клієнта : Techman.

Servvan Роботизований Транспортний Засіб

Цей дивовижний дизайн є переможцем срібної нагороди дизайну в конкурсі моди, одягу та одягу. Ви неодмінно повинні побачити дизайнерське портфоліо срібних нагород дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних робіт у галузі моди, одягу та одягу.

Дизайнерська команда дня

Найбільші світові дизайнерські команди.

Іноді вам потрібна дуже велика команда талановитих дизайнерів, щоб придумати справді чудові дизайни. Щодня ми представляємо відмінну нагороду інноваційного та креативного дизайнерського колективу. Досліджуйте та відкривайте для себе дизайнерські команди по всьому світу оригінальну та креативну архітектуру, гарний дизайн, моду, графічний дизайн та стратегічні проекти. Надихайтесь оригінальними роботами великих майстрів-дизайнерів.