Дизайн журналу
Дизайн журналу
Крісло

SERENAD

Крісло Я поважаю всілякі стільці. На мою думку, один з найважливіших і класичних та особливих речей в дизайні інтер’єрів - це крісло. Ідея крісла Серенада походить від лебедя на воді, який повернувся і поставив обличчя між крилами. Можливо, сяюча і гладка поверхня в кріслі Серенада з різним і особливим дизайном була зроблена лише для дуже особливих і неповторних місць.

Назва проекту : SERENAD, Ім'я дизайнерів : Ali Alavi, Прізвище клієнта : Ali Alavi Design.

SERENAD Крісло

Цей дивовижний дизайн є переможцем срібної нагороди дизайну в конкурсі моди, одягу та одягу. Ви неодмінно повинні побачити дизайнерське портфоліо срібних нагород дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних робіт у галузі моди, одягу та одягу.

Дизайнерська команда дня

Найбільші світові дизайнерські команди.

Іноді вам потрібна дуже велика команда талановитих дизайнерів, щоб придумати справді чудові дизайни. Щодня ми представляємо відмінну нагороду інноваційного та креативного дизайнерського колективу. Досліджуйте та відкривайте для себе дизайнерські команди по всьому світу оригінальну та креативну архітектуру, гарний дизайн, моду, графічний дизайн та стратегічні проекти. Надихайтесь оригінальними роботами великих майстрів-дизайнерів.