Дизайн журналу
Дизайн журналу
Тактильна Тканина

Textile Braille

Тактильна Тканина Промислова універсальна жакардова текстильна думка як перекладач для незрячих людей. Цю тканину можуть читати люди з хорошим зором, і вона призначена для того, щоб допомогти сліпим людям, які починають втрачати зір або мають проблеми із зором; для того, щоб вивчити систему брайля з дружньою та звичайною матеріалом: тканиною. Він містить алфавіт, цифри та розділові знаки. Не додано кольорів. Це продукт у сірій гамі, як принцип несприйняття світла. Це проект із соціальним значенням і виходить за рамки комерційного текстилю.

Назва проекту : Textile Braille, Ім'я дизайнерів : Cristina Orozco Cuevas, Прізвище клієнта : Cristina Orozco Cuevas.

Textile Braille Тактильна Тканина

Цей дивовижний дизайн є переможцем срібної нагороди дизайну в конкурсі моди, одягу та одягу. Ви неодмінно повинні побачити дизайнерське портфоліо срібних нагород дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних робіт у галузі моди, одягу та одягу.

Дизайнер дня

Кращі світові дизайнери, художники та архітектори.

Хороший дизайн заслуговує великого визнання. Щодня ми раді представити дивовижних дизайнерів, які створюють оригінальні та інноваційні дизайни, дивовижну архітектуру, стильну моду та креативну графіку. Сьогодні ми представляємо вам одного з найбільших дизайнерів світу. Ознайомтеся з нагородами дизайнерського портфоліо сьогодні та отримайте щоденне натхнення на дизайн.