Дизайн журналу
Дизайн журналу
Терапія-Кімната Для Стоматологічної Краси

Dental INN

Терапія-Кімната Для Стоматологічної Краси Проект "Стоматологічний ІНН" розроблений як стоматологічна установа у формі терапевтичного салону для стоматологічної краси у м. Вірнхайм / Німеччина. Проект являє собою нову концепцію дизайну інтер'єру для стоматологічних практик з тематикою «цілющі ефекти органічних форм і природних структур» і був в основному розроблений для доктора Бергмана, міжнародного акредитованого стоматолога з імплантатів. На додаток до стоматологічних процедур, таких як вінірування та відбілювання, д-р Бергман та його команда пропонують, серед іншого, симпозіуми з імплантології для численних молодих стоматологічних хірургів з Європи, Азії та Африки.

Назва проекту : Dental INN, Ім'я дизайнерів : Peter Stasek, Прізвище клієнта : Dr. Bergmann & Partner, Viernheim, Germany.

Dental INN Терапія-Кімната Для Стоматологічної Краси

Цей чудовий дизайн є лауреатом бронзової нагороди дизайну в конкурсі архітектури, будівництва та конструкцій. Ви обов'язково повинні побачити бронзове дизайнерське портфоліо дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних архітектурних, будівельних та конструкторських робіт.