Дизайн журналу
Дизайн журналу
Стіл

Tavolo Livelli

Стіл Tavolo Livelli - це створення корисного простору у забутих місцях. Tavolo Livelli - це шаруватий стіл, стіл з двома стільницями. Простір між двома стільницями можна використовувати для зберігання ноутбука, книг, журналів і т. Д. Діагонально розташовані ніжки створюють красиво згасаючу тінь між двома стільницями, граючи з вашим сприйняттям. Всі поверхні X і Y - стільниці та ніжки - мають однакову товщину.

Назва проекту : Tavolo Livelli, Ім'я дизайнерів : Wouter van Riet Paap, Прізвище клієнта : De Ontwerpdivisie.

Tavolo Livelli Стіл

Цей чудовий дизайн є лауреатом бронзової нагороди дизайну в конкурсі архітектури, будівництва та конструкцій. Ви обов'язково повинні побачити бронзове дизайнерське портфоліо дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних архітектурних, будівельних та конструкторських робіт.

Легенда дизайну дня

Легендарні дизайнери та їхні нагороди.

Легенди дизайну - надзвичайно відомі дизайнери, які роблять наш Світ кращим місцем завдяки своїм хорошим дизайнам. Відкрийте для себе легендарних дизайнерів та їх інноваційні дизайни виробів, оригінальні твори мистецтва, креативну архітектуру, видатні моделі дизайну та стратегії дизайну. Насолоджуйтесь та досліджуйте оригінальні дизайнерські роботи від нагороджених дизайнерів, художників, архітекторів, інноваторів та брендів у всьому світі. Надихайтесь креативними конструкціями.