Дизайн журналу
Дизайн журналу
Роман

180º North East

Роман "180º на північний схід" - це пригодницька розповідь на 90 000 слів. Він розповідає справжню історію мандрівки Даніеля Катчера, здійсненої Австралією, Азією, Канадою та Скандинавією восени 2009 року, коли йому було 24 роки. Інтегрований в основний текст, який розповідає про те, що він пережив і дізнався під час подорожі , фотографії, карти, виразний текст та відео допомагають занурити читача у пригоду та дати кращі відчуття особистого досвіду автора.

Назва проекту : 180º North East, Ім'я дизайнерів : Daniel Kutcher, Прізвище клієнта : Daniel Kutcher.

180º North East Роман

Цей винятковий дизайн є лауреатом премії платинового дизайну в конкурсі дизайну іграшок, ігор та хобі. Ви обов’язково повинні ознайомитися з дизайнерським портфоліо платинових нагород, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних іграшок, ігор та виробів для хобі.

Дизайн дня

Дивовижний дизайн. Хороший дизайн. Найкращий дизайн.

Хороші проекти створюють цінність для суспільства. Щодня ми представляємо спеціальний дизайн-проект, який демонструє досконалість дизайну. Сьогодні ми із задоволенням демонструємо нагородний дизайн, який позитивно впливає. Ми будемо демонструвати більш чудові та надихаючі дизайни щодня. Не забудьте відвідувати нас щодня, щоб насолодитися новими хорошими дизайнерськими продуктами та проектами від найбільших дизайнерів у всьому світі.