Дизайн журналу
Дизайн журналу
Графіка Для Будинку Для Відпочинку

SAKÀ

Графіка Для Будинку Для Відпочинку Студія PRIM PRIM створила візуальну ідентичність для гостьового будинку SAKÀ, включаючи: дизайн імен та логотипів, графіку для кожної кімнати (дизайн символів, візерунки шпалер, конструкції для настінних малюнків, аплікації на подушки тощо), дизайн веб-сайту, листівки, значки, іменні картки та запрошення. Кожна кімната в гостьовому будинку SAKÀ представляє іншу легенду, пов’язану з Друскінінкаєм (курортним містечком у Литві, в якому знаходиться будинок) та його околицями. Кожна кімната має свій символ як ключове слово від легенди. Ці значки відображаються в інтер’єрній графіці та інших об'єктах, що формують її візуальну ідентичність.

Назва проекту : SAKÀ, Ім'я дизайнерів : Migle Vasiliauskaite Kotryna Zilinskiene, Прізвище клієнта : Design studio - PRIM PRIM (Client - vacation house SAKÀ ).

SAKÀ Графіка Для Будинку Для Відпочинку

Цей чудовий дизайн є переможцем золотої нагороди дизайну у конкурсі дизайну освітлювальних виробів та дизайну освітлювальних проектів. Ви неодмінно повинні побачити дизайнерське портфоліо золотої нагороди дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних продуктів освітлення та дизайнерських робіт з освітлення.