Дизайн журналу
Дизайн журналу
Багатофункціональні Меблі

Screw Chair

Багатофункціональні Меблі У сьогоднішньому життєвому житті середній клас та частина суспільства з низьким рівнем доходу знаходяться під найекономічнішим тиском, і тому вони більше зацікавлені у простих, дешевих та використаних меблях, ніж елегантні конструкції. звичаї, які підвищують потребу в багатокористужному продукті. Основне використання цієї конструкції - стілець. Зміщуючи частини стільця, які з’єднуються гвинтами, ми могли б мати інші звичаї, такі як стіл і полиця. Крім того, частини стільця можуть збиратися в коробці, яка є основною частиною цієї конструкції.

Назва проекту : Screw Chair, Ім'я дизайнерів : Arash Shojaei, Прізвище клієнта : Arshida.

Screw Chair Багатофункціональні Меблі

Цей хороший дизайн є переможцем дизайнерської премії в конкурсі дизайну упаковки. Ви обов'язково повинні ознайомитися з дизайнерським портфоліом нагородних дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних дизайнерських робіт з упаковки.

Дизайнер дня

Кращі світові дизайнери, художники та архітектори.

Хороший дизайн заслуговує великого визнання. Щодня ми раді представити дивовижних дизайнерів, які створюють оригінальні та інноваційні дизайни, дивовижну архітектуру, стильну моду та креативну графіку. Сьогодні ми представляємо вам одного з найбільших дизайнерів світу. Ознайомтеся з нагородами дизайнерського портфоліо сьогодні та отримайте щоденне натхнення на дизайн.