Дизайн журналу
Дизайн журналу
Кран

Amphora

Кран Амфорна серія створена для з'єднання минулого та майбутнього і дає можливість випробувати основні та функціональні форми давніх часів. Не так просто, як сьогодні зробити доступною нашою життєвою водою ті дні. Незвичайна форма крана походить від століть до сьогоднішнього дня, але його водозберігаючий картридж приносить завтра. Кран ретро розроблений з вуличних фонтанів давніх часів і приносить естетику вашим санвузлам.

Назва проекту : Amphora, Ім'я дизайнерів : E.C.A. Design Team, Прізвище клієнта : E.C.A - Valfsel Armatür Sanayi A.ş..

Amphora Кран

Цей дивовижний дизайн є переможцем срібної нагороди дизайну в конкурсі моди, одягу та одягу. Ви неодмінно повинні побачити дизайнерське портфоліо срібних нагород дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних робіт у галузі моди, одягу та одягу.

Дизайнерська команда дня

Найбільші світові дизайнерські команди.

Іноді вам потрібна дуже велика команда талановитих дизайнерів, щоб придумати справді чудові дизайни. Щодня ми представляємо відмінну нагороду інноваційного та креативного дизайнерського колективу. Досліджуйте та відкривайте для себе дизайнерські команди по всьому світу оригінальну та креативну архітектуру, гарний дизайн, моду, графічний дизайн та стратегічні проекти. Надихайтесь оригінальними роботами великих майстрів-дизайнерів.