Дизайн журналу
Дизайн журналу
Трансформована Платформа

Space Generator

Трансформована Платформа Генератор простору представляє поле модулів, що регулюються по висоті. Відповідно до заздалегідь визначеної програми комірки модуля піднімаються вгору і вниз, перетворюючи плоску платформу в тривимірну схему розділеного рівня різного функціонального призначення. Таким чином, та сама платформа може бути швидко трансформована для потрібного на даний момент сценарію без зайвих витрат і часу, перетворившись на майданчик для презентації, простір для аудиторії, зону дозвілля, арт-об’єкт або все, що можна уявити.

Назва проекту : Space Generator, Ім'я дизайнерів : Grigoriy Malitskiy and Maria Malitskaya, Прізвище клієнта : ARCHITIME.

Space Generator Трансформована Платформа

Цей хороший дизайн є переможцем дизайнерської премії в конкурсі дизайну упаковки. Ви обов'язково повинні ознайомитися з дизайнерським портфоліом нагородних дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних дизайнерських робіт з упаковки.

Дизайнерське інтерв'ю дня

Інтерв'ю з всесвітньо відомими дизайнерами.

Читайте останні інтерв'ю та розмови про дизайн, творчість та інновації між дизайнерським журналістом та всесвітньо відомими дизайнерами, художниками та архітекторами. Дивіться останні дизайнерські проекти та нагородні дизайни відомих дизайнерів, художників, архітекторів та інноваторів. Відкрийте для себе нові уявлення про творчість, інновації, мистецтво, дизайн та архітектуру. Дізнайтеся про процеси дизайну великих дизайнерів.