Дизайн журналу
Дизайн журналу
Календар

2013 goo Calendar “MONTH & DAY”

Календар Унікальний та грайливий рекламний календар, розроблений та виготовлений для сайту порталу, goo використовує паперові текстури та надає думки про функціональність. Це видання 2013 року - це організатор календаря та розкладу, зведений у єдине місце з простором для написання річних планів та щоденних розкладів. Щільний якісний папір для календаря та недорогий папір, що підходить для запису приміток для органайзера розкладу, були ретельно підібрані, а створений контраст відповідає частині дизайну календаря. Додаткова функція органайзера графіків заповнення робить його ідеальним як зручний настільний календар.

Назва проекту : 2013 goo Calendar “MONTH & DAY”, Ім'я дизайнерів : Katsumi Tamura, Прізвище клієнта : good morning inc..

2013 goo Calendar “MONTH & DAY” Календар

Цей дивовижний дизайн є переможцем срібної нагороди дизайну в конкурсі моди, одягу та одягу. Ви неодмінно повинні побачити дизайнерське портфоліо срібних нагород дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних робіт у галузі моди, одягу та одягу.