Дизайн журналу
Дизайн журналу
Календар

2013 goo Calendar “MONTH & DAY”

Календар Унікальний та грайливий рекламний календар, розроблений та виготовлений для сайту порталу, goo використовує паперові текстури та надає думки про функціональність. Це видання 2013 року - це організатор календаря та розкладу, зведений у єдине місце з простором для написання річних планів та щоденних розкладів. Щільний якісний папір для календаря та недорогий папір, що підходить для запису приміток для органайзера розкладу, були ретельно підібрані, а створений контраст відповідає частині дизайну календаря. Додаткова функція органайзера графіків заповнення робить його ідеальним як зручний настільний календар.

Назва проекту : 2013 goo Calendar “MONTH & DAY”, Ім'я дизайнерів : Katsumi Tamura, Прізвище клієнта : good morning inc..

2013 goo Calendar “MONTH & DAY” Календар

Цей дивовижний дизайн є переможцем срібної нагороди дизайну в конкурсі моди, одягу та одягу. Ви неодмінно повинні побачити дизайнерське портфоліо срібних нагород дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних робіт у галузі моди, одягу та одягу.

Легенда дизайну дня

Легендарні дизайнери та їхні нагороди.

Легенди дизайну - надзвичайно відомі дизайнери, які роблять наш Світ кращим місцем завдяки своїм хорошим дизайнам. Відкрийте для себе легендарних дизайнерів та їх інноваційні дизайни виробів, оригінальні твори мистецтва, креативну архітектуру, видатні моделі дизайну та стратегії дизайну. Насолоджуйтесь та досліджуйте оригінальні дизайнерські роботи від нагороджених дизайнерів, художників, архітекторів, інноваторів та брендів у всьому світі. Надихайтесь креативними конструкціями.