Дизайн журналу
Дизайн журналу
Конструкція Електричної Розетки

Easy Socket

Конструкція Електричної Розетки Інваліди, люди похилого віку, тимчасові інваліди, а також здорові люди складають основу цього питання. Однак моєю цільовою аудиторією були ті, хто не має рук, рук, пальців або тимчасово непрацездатні люди, а саме ті, хто не в змозі нормально використовувати ( класичний) розетка та розетка. Цей дизайн розетки - це пристрій, який моє цільова аудиторія може легко використовувати, використовуючи лікоть, край рук, пальці ніг, п'яту, руку, як у моєї цільової аудиторії. Я намагався зробити "універсальний Дизайн ".

Назва проекту : Easy Socket, Ім'я дизайнерів : Akin Kayiket, Прізвище клієнта : .

Easy Socket Конструкція Електричної Розетки

Цей хороший дизайн є переможцем дизайнерської премії в конкурсі дизайну упаковки. Ви обов'язково повинні ознайомитися з дизайнерським портфоліом нагородних дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних дизайнерських робіт з упаковки.

Дизайн дня

Дивовижний дизайн. Хороший дизайн. Найкращий дизайн.

Хороші проекти створюють цінність для суспільства. Щодня ми представляємо спеціальний дизайн-проект, який демонструє досконалість дизайну. Сьогодні ми із задоволенням демонструємо нагородний дизайн, який позитивно впливає. Ми будемо демонструвати більш чудові та надихаючі дизайни щодня. Не забудьте відвідувати нас щодня, щоб насолодитися новими хорошими дизайнерськими продуктами та проектами від найбільших дизайнерів у всьому світі.