Дизайн журналу
Дизайн журналу
Візуальна Ідентичність

Le Coffret - Chambres D'Hôtes

Візуальна Ідентичність Le Coffret - це чарівне дизайнерське ліжко та сніданок в самому центрі Валле-д'Аоста. Проект був задуманий в абсолютній повазі автентичного стилю: тому кам'яні стіни, дерев’яні балки та антикварні меблі. Коло, що символізує небо над трикутником, що представляє гору, де розташований пансіон, від ідеї сходження людини в небо. Шрифт Onciale, перероблений в сучасній версії, щоб пам’ятати кельтські витоки Долини, правильно врівноважує і підтримує сильний і важливий символ, щоб нарешті отримати логотип, який легко визначити і легко кидається в очі.

Назва проекту : Le Coffret - Chambres D'Hôtes, Ім'я дизайнерів : Laura Ferrario, Прізвище клієнта : Ferrariodesign.

Le Coffret - Chambres D'Hôtes Візуальна Ідентичність

Цей дивовижний дизайн є переможцем срібної нагороди дизайну в конкурсі моди, одягу та одягу. Ви неодмінно повинні побачити дизайнерське портфоліо срібних нагород дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних робіт у галузі моди, одягу та одягу.

Дизайнерська команда дня

Найбільші світові дизайнерські команди.

Іноді вам потрібна дуже велика команда талановитих дизайнерів, щоб придумати справді чудові дизайни. Щодня ми представляємо відмінну нагороду інноваційного та креативного дизайнерського колективу. Досліджуйте та відкривайте для себе дизайнерські команди по всьому світу оригінальну та креативну архітектуру, гарний дизайн, моду, графічний дизайн та стратегічні проекти. Надихайтесь оригінальними роботами великих майстрів-дизайнерів.