Дизайн журналу
Дизайн журналу
Освітлення

Jordan Apotheke

Освітлення Підтримуючи виразну архітектуру інтер’єру аптеки, функціональні світильники непримітні за своїм зовнішнім виглядом, звертаючи увагу на їх вплив світла, а не на їх світильник. Світильники для основного освітлення або вбудовані в підвісні світильники, що відстежують форму меблів, або встановлені з боків підвісної стелі, не даючи їм світитися настільки, наскільки це можливо. Таким чином, користувачі можуть зосередитись на доріжці світла, що веде через аптеку, що складається з плитки з підсвічуванням RGB-LED, яка відповідає кольору аналогічних динамічно підсвічених лічильників

Назва проекту : Jordan Apotheke, Ім'я дизайнерів : Conceptlicht GmbH, Прізвище клієнта : Conceptlicht GmbH.

Jordan Apotheke Освітлення

Цей чудовий дизайн є переможцем золотої нагороди дизайну у конкурсі дизайну освітлювальних виробів та дизайну освітлювальних проектів. Ви неодмінно повинні побачити дизайнерське портфоліо золотої нагороди дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних продуктів освітлення та дизайнерських робіт з освітлення.

Дизайнерське інтерв'ю дня

Інтерв'ю з всесвітньо відомими дизайнерами.

Читайте останні інтерв'ю та розмови про дизайн, творчість та інновації між дизайнерським журналістом та всесвітньо відомими дизайнерами, художниками та архітекторами. Дивіться останні дизайнерські проекти та нагородні дизайни відомих дизайнерів, художників, архітекторів та інноваторів. Відкрийте для себе нові уявлення про творчість, інновації, мистецтво, дизайн та архітектуру. Дізнайтеся про процеси дизайну великих дизайнерів.