Дизайн журналу
Дизайн журналу
Ювелірні Вироби

Melek Taus

Ювелірні Вироби У певній ідеології Бог ставить світ під опіку семи святих ангелів. Мелек Таус або Павич ангел є найбільшим і першим, що з’явився зі Світла Божого у вигляді веселки. Ці сім ангелів - це сім кольорів веселки, Мелек Таус - блакитний. Коли Мелек Таус відмовився поклонитися Адамові, його скинули з неба. Він покаявся у своєму гріху гордості і плакав 7000 років, його сльози гасили пожежі Пекла. Мелек Таус був помилуваний і повернутий на посаду вождя ангелів. Мелек Таус - це еманація Бога, який створив Космос з Космічного ЯГГ.

Назва проекту : Melek Taus, Ім'я дизайнерів : Samira Mazloom, Прізвище клієнта : Samira.Mazloom Jewellery.

Melek Taus Ювелірні Вироби

Цей чудовий дизайн є лауреатом бронзової нагороди дизайну в конкурсі архітектури, будівництва та конструкцій. Ви обов'язково повинні побачити бронзове дизайнерське портфоліо дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних архітектурних, будівельних та конструкторських робіт.

Легенда дизайну дня

Легендарні дизайнери та їхні нагороди.

Легенди дизайну - надзвичайно відомі дизайнери, які роблять наш Світ кращим місцем завдяки своїм хорошим дизайнам. Відкрийте для себе легендарних дизайнерів та їх інноваційні дизайни виробів, оригінальні твори мистецтва, креативну архітектуру, видатні моделі дизайну та стратегії дизайну. Насолоджуйтесь та досліджуйте оригінальні дизайнерські роботи від нагороджених дизайнерів, художників, архітекторів, інноваторів та брендів у всьому світі. Надихайтесь креативними конструкціями.