Дизайн журналу
Дизайн журналу
Стілець Вітальні

Cat's Cradle

Стілець Вітальні Цифри або волокна - поточна дилема процесу дизайну. Всі ми - початківці, але деякі з нас повинні працювати над цим. Початкові дизайнери спостерігають за кожною наявною технікою та вивчають її. З часом (~ 10 000 годин) ми набуваємо засоби (-и), які піднімають / популяризують / персоналізують / економлять нашу гру. Отже, мене захоплює нинішнє захоплення засобами масової інформації, які пропонують, що основним складовим елементом дизайну є цифра, яка легко керується. Цифра не є життєвою одиницею, а лише округленням до найменш загального знаменника, меншого за волокно. Дизайн - це як мінімум осколки, осколки та волокна.

Назва проекту : Cat's Cradle, Ім'я дизайнерів : Stoel Burrowes, Прізвище клієнта : Stoel Burrowes Design.

Cat's Cradle Стілець Вітальні

Цей чудовий дизайн є переможцем золотої нагороди дизайну у конкурсі дизайну освітлювальних виробів та дизайну освітлювальних проектів. Ви неодмінно повинні побачити дизайнерське портфоліо золотої нагороди дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних продуктів освітлення та дизайнерських робіт з освітлення.

Дизайнер дня

Кращі світові дизайнери, художники та архітектори.

Хороший дизайн заслуговує великого визнання. Щодня ми раді представити дивовижних дизайнерів, які створюють оригінальні та інноваційні дизайни, дивовижну архітектуру, стильну моду та креативну графіку. Сьогодні ми представляємо вам одного з найбільших дизайнерів світу. Ознайомтеся з нагородами дизайнерського портфоліо сьогодні та отримайте щоденне натхнення на дизайн.