Дизайн журналу
Дизайн журналу
Банк Технологій

Absa

Банк Технологій allen international попросили розробити інноваційну філію «Лабораторія» в Clearwater Mall в Йоганнесбурзі. ABSA хотіла використати цю галузь як тестову лабораторію для розробки інноваційних продуктів та процесів до їх впровадження у всій мережі. Нова філія «Лабораторії» зосередиться на прототипі, щоб створити більш інтерактивне середовище для клієнтів та перевірити нові способи банківської діяльності. Створюючи різні подорожі клієнтів для ексклюзивного банківського, роздрібного консультування та транзакційного банківського обслуговування з високим трафіком, ми змогли забезпечити більш орієнтовану на клієнтів концепцію відділення.

Назва проекту : Absa, Ім'я дизайнерів : Allen International, Прізвище клієнта : allen international.

Absa Банк Технологій

Цей хороший дизайн є переможцем дизайнерської премії в конкурсі дизайну упаковки. Ви обов'язково повинні ознайомитися з дизайнерським портфоліом нагородних дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних дизайнерських робіт з упаковки.

Легенда дизайну дня

Легендарні дизайнери та їхні нагороди.

Легенди дизайну - надзвичайно відомі дизайнери, які роблять наш Світ кращим місцем завдяки своїм хорошим дизайнам. Відкрийте для себе легендарних дизайнерів та їх інноваційні дизайни виробів, оригінальні твори мистецтва, креативну архітектуру, видатні моделі дизайну та стратегії дизайну. Насолоджуйтесь та досліджуйте оригінальні дизайнерські роботи від нагороджених дизайнерів, художників, архітекторів, інноваторів та брендів у всьому світі. Надихайтесь креативними конструкціями.