Дизайн журналу
Дизайн журналу
Стіл

cocktail

Стіл Дизайн являє собою чорний коктейльний стіл з цікавими тінями, які відштовхуються від чорного столу. Це позачасовий дизайн, який підійде до багатьох стилів. Артефакти можуть відображатися на різних рівнях нижче, щоб змінити зовнішній вигляд таблиці, одночасно підтримуючи чистоту столу. Стіл - це готівка та дизайн KD: купуйте, привозять додому та легко збирають будь-хто. Дизайн красивий, цікавий на погляд, але не нав'язливий. Коктейльні столики, як правило, в центрі діяльності, але не повинні стати центром уваги - ця таблиця виконує саме це

Назва проекту : cocktail, Ім'я дизайнерів : Mario J Lotti, Прізвище клієнта : Mario J Lotti Architecture, PC.

cocktail Стіл

Цей чудовий дизайн є лауреатом бронзової нагороди дизайну в конкурсі архітектури, будівництва та конструкцій. Ви обов'язково повинні побачити бронзове дизайнерське портфоліо дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних архітектурних, будівельних та конструкторських робіт.

Легенда дизайну дня

Легендарні дизайнери та їхні нагороди.

Легенди дизайну - надзвичайно відомі дизайнери, які роблять наш Світ кращим місцем завдяки своїм хорошим дизайнам. Відкрийте для себе легендарних дизайнерів та їх інноваційні дизайни виробів, оригінальні твори мистецтва, креативну архітектуру, видатні моделі дизайну та стратегії дизайну. Насолоджуйтесь та досліджуйте оригінальні дизайнерські роботи від нагороджених дизайнерів, художників, архітекторів, інноваторів та брендів у всьому світі. Надихайтесь креативними конструкціями.