Дизайн журналу
Дизайн журналу
Виробництво / Постпродукція / Мовлення

Ashgabat Tele-radio Center ( TV Tower)

Виробництво / Постпродукція / Мовлення Ашхабадський телерадіоцентр (телевежа) - монументальна будівля, висотою 211 м, розташована на південній околиці Ашхабаду, столиці Туркменістану, на пагорбі 1024 м над рівнем моря. Телевежа - головний вузол для виробництва радіо і телепрограм, постпродукції та мовлення. І це один з найкращих прикладів найсучасніших цифрових технологій. Телевежа зробила Туркменістан першопрохідцем у наземному ефірі високої чіткості в Азії. Телевежа - найбільша інвестиція в технологію за останні 20 років в мовлення.

Назва проекту : Ashgabat Tele-radio Center ( TV Tower), Ім'я дизайнерів : Polimeks Construction, Прізвище клієнта : Polimeks Construction .

Ashgabat Tele-radio Center ( TV Tower) Виробництво / Постпродукція / Мовлення

Цей чудовий дизайн є переможцем золотої нагороди дизайну у конкурсі дизайну освітлювальних виробів та дизайну освітлювальних проектів. Ви неодмінно повинні побачити дизайнерське портфоліо золотої нагороди дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних продуктів освітлення та дизайнерських робіт з освітлення.