Дизайн журналу
Дизайн журналу
Одяг

Bamboo lattice

Одяг У В'єтнамі ми бачимо техніку бамбукової решітки у багатьох виробах, таких як човни, меблі, клітка для курки, ліхтарі ... Бамбукова решітка міцна, недорога та проста у виготовленні. Моє бачення - створити курортну моду одягу, яка буде захоплюючою та витонченою, витонченою та чарівною. Я застосував цю деталь з бамбукової решітки на деяких моїх моди, перетворивши сирі, жорсткі звичайні решітки на м'які матеріали. Мої дизайни поєднують традицію із сучасною формою, твердістю гратчастого малюнка та м'якістю піску з тонких тканин. Моя увага зосереджена на формі та деталях, що приносить чарівність та жіночність для власника.

Назва проекту : Bamboo lattice , Ім'я дизайнерів : Do Thanh Xuan, Прізвище клієнта : Sea of Love.

Bamboo lattice  Одяг

Цей дивовижний дизайн є переможцем срібної нагороди дизайну в конкурсі моди, одягу та одягу. Ви неодмінно повинні побачити дизайнерське портфоліо срібних нагород дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних робіт у галузі моди, одягу та одягу.

Дизайнерське інтерв'ю дня

Інтерв'ю з всесвітньо відомими дизайнерами.

Читайте останні інтерв'ю та розмови про дизайн, творчість та інновації між дизайнерським журналістом та всесвітньо відомими дизайнерами, художниками та архітекторами. Дивіться останні дизайнерські проекти та нагородні дизайни відомих дизайнерів, художників, архітекторів та інноваторів. Відкрийте для себе нові уявлення про творчість, інновації, мистецтво, дизайн та архітектуру. Дізнайтеся про процеси дизайну великих дизайнерів.