Дизайн журналу
Дизайн журналу
Ложка, Подарунок

Naming Spoon

Ложка, Подарунок "Ложка називання" виникла з необхідності запропонувати сучасну і популярну альтернативу традиційному подаруванню хрещення, ложкою. Я хотів створити ложку, яку можна було б персоналізувати і назвати як «Називальна ложка». Назви церемонії, останнім часом набули популярності. Я хотів створити об’єкт, «Ложку називання», який буде наданий під час церемонії називання або хрещення. Кожна «Ложка називання» є унікальною і може бути персоналізована з Каменем народження одержувачів та ініціалізована і може бути представлена як реліквія для сімей спадщина.

Назва проекту : Naming Spoon, Ім'я дизайнерів : Katherine Alexandra Brunacci, Прізвище клієнта : Katherine Alexandra Brunacci.

Naming Spoon Ложка, Подарунок

Цей хороший дизайн є переможцем дизайнерської премії в конкурсі дизайну упаковки. Ви обов'язково повинні ознайомитися з дизайнерським портфоліом нагородних дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних дизайнерських робіт з упаковки.

Дизайнерське інтерв'ю дня

Інтерв'ю з всесвітньо відомими дизайнерами.

Читайте останні інтерв'ю та розмови про дизайн, творчість та інновації між дизайнерським журналістом та всесвітньо відомими дизайнерами, художниками та архітекторами. Дивіться останні дизайнерські проекти та нагородні дизайни відомих дизайнерів, художників, архітекторів та інноваторів. Відкрийте для себе нові уявлення про творчість, інновації, мистецтво, дизайн та архітектуру. Дізнайтеся про процеси дизайну великих дизайнерів.