Дизайн журналу
Дизайн журналу
Usb-Флешка

Frohne eClip

Usb-Флешка eClip - перший у світі флеш-диск із скріпкою паперу із метричною лінійкою. eClip отримав нагороду Silver iDA & Golden A 'Design Award. eClip легкий, підходить для ваших брелоків та функціонує як скріпка для впорядкування паперів, квитанцій та грошей. eClip захищає особисті дані, інтелектуальну власність, дані роботодавця, медичні дані та комерційну таємницю програмним забезпеченням безпеки. eClip був розроблений Frohne у штаті Флорида. Золотий роз'єм пам'яті - ударостійкий, стійкий до подряпин, водостійкий, алкогольний, пилостійкий, іржавіючий та електромагнітний.

Назва проекту : Frohne eClip , Ім'я дизайнерів : Derrick Frohne, Прізвище клієнта : Frohne.

Frohne eClip  Usb-Флешка

Цей чудовий дизайн є переможцем золотої нагороди дизайну у конкурсі дизайну освітлювальних виробів та дизайну освітлювальних проектів. Ви неодмінно повинні побачити дизайнерське портфоліо золотої нагороди дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних продуктів освітлення та дизайнерських робіт з освітлення.

Дизайнерське інтерв'ю дня

Інтерв'ю з всесвітньо відомими дизайнерами.

Читайте останні інтерв'ю та розмови про дизайн, творчість та інновації між дизайнерським журналістом та всесвітньо відомими дизайнерами, художниками та архітекторами. Дивіться останні дизайнерські проекти та нагородні дизайни відомих дизайнерів, художників, архітекторів та інноваторів. Відкрийте для себе нові уявлення про творчість, інновації, мистецтво, дизайн та архітектуру. Дізнайтеся про процеси дизайну великих дизайнерів.