Дизайн журналу
Дизайн журналу
Торговий Офіс

Chongqing Mountain and City Sales Office

Торговий Офіс "Гора" є основною темою цього офісу з продажу, який надихається географічним фоном Чунціна. Візерунок сірого мармуру на підлозі формується в трикутній формі; і є багато непарних і гострих кутів і кутів на характерних стінах та прилавках неправильної форми, щоб продемонструвати поняття «гора». Крім того, сходи, що з'єднують підлоги, призначені для проходу через печеру. Тим часом світлодіодні світильники вішають на стелю, імітуючи дощову сцену в долині і представляючи природне відчуття, щоб пом’якшити все враження.

Назва проекту : Chongqing Mountain and City Sales Office, Ім'я дизайнерів : Ajax Law, Прізвище клієнта : Shanghai Forte Land Co. Ltd..

Chongqing Mountain and City Sales Office Торговий Офіс

Цей чудовий дизайн є переможцем золотої нагороди дизайну у конкурсі дизайну освітлювальних виробів та дизайну освітлювальних проектів. Ви неодмінно повинні побачити дизайнерське портфоліо золотої нагороди дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних продуктів освітлення та дизайнерських робіт з освітлення.

Легенда дизайну дня

Легендарні дизайнери та їхні нагороди.

Легенди дизайну - надзвичайно відомі дизайнери, які роблять наш Світ кращим місцем завдяки своїм хорошим дизайнам. Відкрийте для себе легендарних дизайнерів та їх інноваційні дизайни виробів, оригінальні твори мистецтва, креативну архітектуру, видатні моделі дизайну та стратегії дизайну. Насолоджуйтесь та досліджуйте оригінальні дизайнерські роботи від нагороджених дизайнерів, художників, архітекторів, інноваторів та брендів у всьому світі. Надихайтесь креативними конструкціями.