Дизайн журналу
Дизайн журналу
Крейсерська Яхта

WAVE CATAMARAN

Крейсерська Яхта Думаючи про море як про світ у безперервному русі, ми сприйняли «хвилю» як її символ. Відштовхуючись від цієї ідеї, ми моделювали лінії корпусів, які, здається, ламаються до лука. Другий елемент, що лежить в основі проектної ідеї, - це концепція життєвого простору, яку ми хотіли скласти у своєрідну спадкоємність між інтер'єрами та екстер'єрами. Через великі скляні вікна ми отримуємо майже 360-градусний вигляд, що забезпечує візуальну безперервність зовні. Мало того, через великі скляні двері відкривається всередині все життя у відкритих приміщеннях. Арк. Вісінтін / Арк. Фойтик

Назва проекту : WAVE CATAMARAN, Ім'я дизайнерів : Roberta Visintin, Прізвище клієнта : Dream Yacht Design.

WAVE CATAMARAN Крейсерська Яхта

Цей дивовижний дизайн є переможцем срібної нагороди дизайну в конкурсі моди, одягу та одягу. Ви неодмінно повинні побачити дизайнерське портфоліо срібних нагород дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних робіт у галузі моди, одягу та одягу.

Дизайнерська команда дня

Найбільші світові дизайнерські команди.

Іноді вам потрібна дуже велика команда талановитих дизайнерів, щоб придумати справді чудові дизайни. Щодня ми представляємо відмінну нагороду інноваційного та креативного дизайнерського колективу. Досліджуйте та відкривайте для себе дизайнерські команди по всьому світу оригінальну та креативну архітектуру, гарний дизайн, моду, графічний дизайн та стратегічні проекти. Надихайтесь оригінальними роботами великих майстрів-дизайнерів.