Дизайн журналу
Дизайн журналу
Стіл

UFO

Стіл Поєднання скла, металу та дерева. Справжній дизайн підтримує концепцію дизайнерської компанії Xo-Xo-l, яку характеризують як "Меблі позитивних емоцій". Це дуже функціональний дизайн, хоча зовні дуже легкий і неповторний. Цей блок є повністю розібраним блоком, який можна розібрати і зібрати в будь-якому місці.

Назва проекту : UFO, Ім'я дизайнерів : Viktor Kovtun, Прізвище клієнта : Xo-Xo-L design.

UFO Стіл

Цей хороший дизайн є переможцем дизайнерської премії в конкурсі дизайну упаковки. Ви обов'язково повинні ознайомитися з дизайнерським портфоліом нагородних дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних дизайнерських робіт з упаковки.

Дизайнерське інтерв'ю дня

Інтерв'ю з всесвітньо відомими дизайнерами.

Читайте останні інтерв'ю та розмови про дизайн, творчість та інновації між дизайнерським журналістом та всесвітньо відомими дизайнерами, художниками та архітекторами. Дивіться останні дизайнерські проекти та нагородні дизайни відомих дизайнерів, художників, архітекторів та інноваторів. Відкрийте для себе нові уявлення про творчість, інновації, мистецтво, дизайн та архітектуру. Дізнайтеся про процеси дизайну великих дизайнерів.