Дизайн журналу
Дизайн журналу
Офіс

STUDIO NL CONTROLLED CHAOS

Офіс Користуючись структурними та формалістичними якостями гіпсокартону, біла сітка розгортається на сірий фон. Білі лінії сформовані так, щоб обслуговувати різні функції інтер’єру (бібліотека, освітлення, зберігання компакт-дисків, стелажі та столи). Ця концепція походить від цілісної філософії дизайну, а також існує вплив теорії хаосу.

Назва проекту : STUDIO NL CONTROLLED CHAOS, Ім'я дизайнерів : Athanasia Leivaditou, Прізвище клієнта : ATHANASIA LEIVADITOU (STUDIO NL) - www.studionl.com.

STUDIO NL CONTROLLED CHAOS Офіс

Цей хороший дизайн є переможцем дизайнерської премії в конкурсі дизайну упаковки. Ви обов'язково повинні ознайомитися з дизайнерським портфоліом нагородних дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних дизайнерських робіт з упаковки.

Дизайнер дня

Кращі світові дизайнери, художники та архітектори.

Хороший дизайн заслуговує великого визнання. Щодня ми раді представити дивовижних дизайнерів, які створюють оригінальні та інноваційні дизайни, дивовижну архітектуру, стильну моду та креативну графіку. Сьогодні ми представляємо вам одного з найбільших дизайнерів світу. Ознайомтеся з нагородами дизайнерського портфоліо сьогодні та отримайте щоденне натхнення на дизайн.