Дизайн журналу
Дизайн журналу
Портативний Динамік

Seda

Портативний Динамік Seda - це базовий функціональний пристрій інтелектуальної технології. Утримувач ручки в центрі - це організатор простору. Крім того, цифрові функції, як USB-порт та Bluetooth-з'єднання, роблять його портативним плеєром та динаміком з домашньою зоною. Світловий бар, вбудований у зовнішнє тіло, працює як настільний світло. Також привабливий вигляд розкоші робить його таким привабливим домашній посуд, який можна використовувати в дизайні інтер’єру. Також краще використовувати простір - одна з важливих особливостей Seda.

Офіс

Phuket VIP Mercury

Офіс Спираючись на тему відкритості та поглибленого дослідження бренду, дослідив дизайн та створив візуальну інтеграцію зорової розширюваності та історії бренда з планетою як головним творчим елементом. План вирішив наступні три проблеми з новими візуальними мисленнями: баланс відкритості та функцій простору; Поділ та поєднання функціональних областей простору; Регулярність та зміна базового просторового стилю.

Веб-Сайт

Travel

Веб-Сайт Дизайн використовував мінімалістичний стиль, щоб не перевантажувати досвід користувача зайвою інформацією. Також дуже важко використовувати мінімалістичний стиль в туристичній індустрії, оскільки паралельно з простим і чітким дизайном користувач повинен отримати повну інформацію про свої подорожі, і це не просто поєднувати.

Кавова Чашка Та Блюдце

WithDelight

Кавова Чашка Та Блюдце Подавання солодких частувань на розмір укусу на стороні кави є частиною багатьох культур, оскільки це звичай подавати чашку кави з турецьким захопленням в Туреччині, печиво в Італії, чурро в Іспанії та фініки в Аравії. Однак, на звичайних тарілках ці частування ковзають до чашки гарячої кави і прилипають або промокають від розливу кави. Щоб запобігти цьому, у цій кавовій чашці є блюдце з виділеними прорізами, що підтримують кавові ласощі на місці. Оскільки кава є одним із найважливіших гарячих напоїв, підвищення якості пиття кави має важливе значення у повсякденному житті.

Брендинг Та Упаковка

Leman Jewelry

Брендинг Та Упаковка Візуальне рішення нової ідентичності Leman Jewelry - це повна нова система, що дозволяє розкрити розкіш, вишуканий, але витончений і мінімальний почуття. Новий логотип, натхненний робочим процесом Leman, їх дизайном з високої моди, створюючи всі форми алмазів, що оточують символ зірки чи блиску, створюючи складний символ, а також повторюючи яскравий ефект алмазу. Після цього всі матеріали застави були виготовлені з високоякісними деталями, щоб виділити та збагатити розкіш усіх нових візуальних елементів марки.

Виставка

LuYu

Виставка Мистецтво впливає на життя і життя приносить глибоке відображення та інтерпретацію мистецтва. Відстань між мистецтвом і життям може бути на щоденному маршруті. Якщо ви їсте кожну їжу обережно, ви можете перетворити своє життя на мистецтво. Творчістю дизайнера є також мистецтво, яке виробляється власними думками. Методи - це інструменти, а вирази - результати. Тільки з думками будуть справді добрі справи.

Дизайнерське інтерв'ю дня

Інтерв'ю з всесвітньо відомими дизайнерами.

Читайте останні інтерв'ю та розмови про дизайн, творчість та інновації між дизайнерським журналістом та всесвітньо відомими дизайнерами, художниками та архітекторами. Дивіться останні дизайнерські проекти та нагородні дизайни відомих дизайнерів, художників, архітекторів та інноваторів. Відкрийте для себе нові уявлення про творчість, інновації, мистецтво, дизайн та архітектуру. Дізнайтеся про процеси дизайну великих дизайнерів.