Дизайн журналу
Дизайн журналу
Паравент

Positive and Negative

Паравент Це продукт, який одночасно виконує функції та красу, приправлений натяком на культуру та коріння. «Позитивний та негативний» параван виступає як регульований та мобільний бар’єр для конфіденційності, який не виступає та не порушує простір. Ісламський мотив дає ефект мереживного відтінку, який віднімається і суттєвий вірш із матеріалу Кориану / Смоли. Подібно до інь яну, у поганому завжди є трохи хорошого і завжди в хорошому. Коли сонце сідає на «Позитивне і негативне», це справді його яскравий момент, а геометричні тіні фарбують приміщення.

Коктейльний Бар

Gamsei

Коктейльний Бар Коли Гамсей відкрився в 2013 році, гіперлокалізм був введений у сферу практики, яка до цього часу була в основному обмежена простою їжею. У Gamsei інгредієнти для коктейлів або дико підгодовують, або вирощують місцеві артезіанські фермери. Інтер'єр бару - це явне продовження цієї філософії. Так само, як і коктейлі, Буеро Вагнер закуповував усі матеріали на місцевому рівні та працював у тісній співпраці з місцевими виробниками для виготовлення рішень на замовлення. Gamsei - це повністю інтегрована концепція, яка перетворює подію випивання коктейлю у новий досвід.

Упаковка Морепродуктів

PURE

Упаковка Морепродуктів Концепція цього нового продуктового діапазону "Без". Простіше кажучи, ми створили незвично розслаблений дизайн. Як правило, для консервованих морепродуктів - це темні та захаращені упаковки, наша конструкція не містить жодного оптичного баласту. З іншого боку, асортимент також призначений для алергіків та чутливих до їжі людей. Тож це майже навмисне здається якимось медичним. Продаж розпочався в січні 2013 року і є надзвичайно успішним. Відгуки роздрібного бізнесу: Ми дуже довго чекали на гарну та продуману концепцію. Замовник сподобається.

Концепція Корпоративної Архітектури

ajando Next Level C R M

Концепція Корпоративної Архітектури Концепція ajando Loft: Інформація є будівельним матеріалом нашого Всесвіту. Дуже незвичайне горище було створене в гавані району Мангейм, Німеччина. Повна команда ajando буде жити і працювати там, починаючи з січня 2013 року. Архітектор Пітер Шесек і офіс архітектора loftwerk, розташований у Карлсруе, стоять за концепцією корпоративного архітектури горища. Його надихнули квантова фізика Уїлера, архітектура Йозефа М. Гофмана і, звичайно, інформаційна експертиза аяндо: "Інформація робить світовий кругообіг". Текст вільної журналістки Ілони Коглін

Міський Електрик-Трик

Lecomotion

Міський Електрик-Трик LECOMOTION E-trike - екологічно чистий та інноваційний - це триколісний велосипед з електричною допомогою, який надихнувся вкладеними кошиками для покупок. E-трійки LECOMOTION призначені для роботи як частини системи міського велосипедного обміну. Розроблений також для гніздування одна в одній лінії для компактного зберігання та для полегшення збирання та переміщення багатьох за один раз за допомогою розпашних задніх дверей та знімного набору кривошипів. Надається допомога з педалювання. Ви можете використовувати його як звичайний велосипед, з акумулятором або без нього. Вантаж також дозволяв перевозити 2 дітей або одну дорослу людину.