Дизайн журналу
Дизайн журналу
Флагманський Магазин

Lenovo

Флагманський Магазин Флагманський магазин Lenovo має на меті покращити імідж бренду, надаючи аудиторії платформу для взаємодії та спільного використання за допомогою способу життя, обслуговування та досвіду, створених у магазині. Концепція дизайну задумана на основі місії здійснити перехід від виробника обчислювальних пристроїв до провідного бренду серед постачальників побутової електроніки.

Винна Етикетка

5 Elemente

Винна Етикетка Дизайн "5 Elemente" є результатом проекту, де клієнт довірився дизайнерському агентству з повною свободою вираження поглядів. Родзинкою цього дизайну є римський символ "V", який зображує основну ідею продукту - п'ять видів вина, переплетених в унікальній суміші. Спеціальний папір, який використовується для етикетки, а також стратегічне розміщення всіх графічних елементів провокують потенційного споживача взяти пляшку і розкрутити її в руки, доторкнутися до неї, що, безумовно, справляє глибше враження і робить дизайн більш незабутнім.

Упаковка Безалкогольних Напоїв

Coca-Cola Tet 2014

Упаковка Безалкогольних Напоїв Створити серію банок з кока-колою, котрі поширюють мільйони бажань по всій країні. Ми використовували символ T Wet Coca-cola (птах Ластівка) як пристрій для формування цих побажань. На кожну консервну банку було виготовлено сотні мальованих ластівок і ретельно розміщені навколо спеціального сценарію, які разом утворюють низку змістовних в'єтнамських побажань. "А", означає Мир. "Tài" означає Успіх, "Lộc" означає Процвітання. Ці слова широко обмінюються протягом усього свята і традиційно прикрашають Tết прикраси.

Система Відкритого Посуду

Osoro

Система Відкритого Посуду Інноваційний характер OSORO полягає в поєднанні якості високоякісного склоподібного фарфору та його типової глянцевої шкіри з кольором слонової кістки з функцією, що підходить для консервування їжі в холодильнику або морозильній камері та для приготування їжі в паровій печі або мікрохвильовій печі. Просту модульну форму з її різноманітними елементами можна складати для економії місця, гнучко поєднувати та закривати різнокольоровим силіконовим O-Sealer або O-Connector, щоб їжа залишалася добре герметичною. OSORO можна універсально використовувати, усуваючи потребу в нашому щоденному житті.

Обмежена Серія Ексклюзивних Вин

Echinoctius

Обмежена Серія Ексклюзивних Вин Цей проект багато в чому унікальний. Дизайн повинен був відображати унікальний характер розглянутого продукту - ексклюзивне авторське вино. Крім того, виникла вимога повідомляти про глибокий зміст у назві продукту - превосходні, сонцестояння, контраст між ніччю та днем, чорно-білі, відкриті та незрозумілі. Дизайн мав намір відобразити таємницю, приховану вночі: красу нічного неба, яка нас так вражає, та містичну загадку, приховану в сузір’ях та Зодіаку.

Навчально-Виховний Інструмент

Corporate Mandala

Навчально-Виховний Інструмент Корпоративний мандала - це абсолютно новий інструмент для навчання та навчання. Це інноваційна та унікальна інтеграція стародавнього принципу мандали та фірмового стилю, призначена для підвищення роботи в команді та загальної ефективності бізнесу. Крім того, це новий елемент фірмового стилю компанії. Корпоративна мандала - це групова діяльність для команди або індивідуальна діяльність для менеджера. Він розроблений спеціально для конкретної компанії і розфарбований командою або індивідуально вільно та інтуїтивно, де кожен може вибрати будь-який колір чи поле.