Дизайн журналу
Дизайн журналу
Виробництво / Постпродукція / Мовлення

Ashgabat Tele-radio Center ( TV Tower)

Виробництво / Постпродукція / Мовлення Ашхабадський телерадіоцентр (телевежа) - монументальна будівля, висотою 211 м, розташована на південній околиці Ашхабаду, столиці Туркменістану, на пагорбі 1024 м над рівнем моря. Телевежа - головний вузол для виробництва радіо і телепрограм, постпродукції та мовлення. І це один з найкращих прикладів найсучасніших цифрових технологій. Телевежа зробила Туркменістан першопрохідцем у наземному ефірі високої чіткості в Азії. Телевежа - найбільша інвестиція в технологію за останні 20 років в мовлення.

Колісний Навантажувач

Arm Loader

Колісний Навантажувач Навантажувач, який працює в основному на нерівномірних місцях, може спричинити водій сильну хворобу руху, а також викликати швидку втому. Однак 'ARM LOADER' дозволяє розпізнавати координатні точки на землі і допомагає сидінню водія бути стійким і не коливатися. Тому це допомагає водієві не відчувати втому і дозволяє безпечно виконувати свою роботу.

Календар

Calendar 2014 “Safari”

Календар Сафарі - це паперовий календар тварин. Вийміть і зберіть 6 аркушів з двома місячними календарями з боків. Складіть корпус і ділянки суглобів уздовж складок, подивіться на позначки на суглобах і з'єднайте разом, як показано. Якісні конструкції мають силу змінювати простір та трансформувати свідомість своїх користувачів. Вони пропонують комфорт для перегляду, утримання та використання. Вони пройняті легкістю та елементом сюрпризу, збагачуючи простір. Наші оригінальні вироби розроблені з використанням концепції Life with Design.

Usb-Флешка

Frohne eClip

Usb-Флешка eClip - перший у світі флеш-диск із скріпкою паперу із метричною лінійкою. eClip отримав нагороду Silver iDA & Golden A 'Design Award. eClip легкий, підходить для ваших брелоків та функціонує як скріпка для впорядкування паперів, квитанцій та грошей. eClip захищає особисті дані, інтелектуальну власність, дані роботодавця, медичні дані та комерційну таємницю програмним забезпеченням безпеки. eClip був розроблений Frohne у штаті Флорида. Золотий роз'єм пам'яті - ударостійкий, стійкий до подряпин, водостійкий, алкогольний, пилостійкий, іржавіючий та електромагнітний.

Електропила

Rotation Saw

Електропила Ланцюгова пила з обертовою ручкою. Цей ланцюг має рукоятку, яка обертається на 360 ° і зупиняється під заданими кутами. Взагалі, люди ріжуть дерева горизонтально або вертикально, обертаючи пилки під певним кутом або спираючись або нахиляючи частини тіла. На жаль, пилка часто вислизає з обтиску користувача, або користувачеві доводиться працювати в незручному положенні, що може спричинити травми. Щоб компенсувати такі недоліки, пропонована пилка оснащена обертовою ручкою, щоб користувач міг регулювати кути різання.

Декор Пляшок

Lithuanian vodka Gold. Black Edition

Декор Пляшок Золоте сяйво «Литовська горілка Голд. Чорне видання »успадкувало свій ексклюзивний вигляд від литовського народного мистецтва. Ромби та ялинки, поєднані з маленьких квадратів, є дуже поширеними зразками в литовській народній творчості. Хоча посилання на ці національні мотиви набуло більш сучасних форм - загадкові минулі роздуми перетворилися на сучасне мистецтво. Переважаючий золотистий і чорний кольори підкреслюють винятковий процес фільтрації горілки через вугільні та золотисті фільтри. Саме це робить «литовська горілка золото». Чорне видання ”настільки делікатний і кришталево чистий.