Дизайн журналу
Дизайн журналу
Крани

Electra

Крани Electra, що вважається представником цифрового використання в арматурному секторі, поєднує технологію з дизайном, щоб підкреслити цифрові вікові конструкції. Змішувачі, які не мають окремої рукоятки, приваблюють усіх завдяки своїй елегантності та розумному зовнішньому вигляду вирішальним для унікальності у вологих приміщеннях. Сенсорні кнопки дисплея Electra пропонують користувачам більш ергономічне рішення. "Eco Mind" змішувачів забезпечує максимальну ефективність використання в економії. Ця особливість особливо додає цінності майбутнім поколінням

Офісні Приміщення

C&C Design Creative Headquarters

Офісні Приміщення Творчий штаб C&C Design розташований у постіндустріальній майстерні. Його будівля перетворена з фабрики з червоної цегли в 60-х роках. Враховуючи захист поточної ситуації та історичну пам’ять будівлі, команда дизайнерів постаралася зробити все можливе, щоб уникнути пошкодження оригінальної будівлі в оздобленні інтер’єру. У дизайні інтер’єру використовується багато ялиці та бамбука. Відкриття та закриття та зміна приміщень спритно задумані. Світлові конструкції для різних регіонів відображають різну візуальну атмосферу.

Вулична Лавка

Ola

Вулична Лавка Ця лавка, розроблена відповідно до стратегій екологічного дизайну, піднімає вуличні меблі на новий рівень. Так само як і вдома, в міському або природному середовищі, текучі лінії створюють різноманітні варіанти сидіння в межах однієї лавки. Використовувані матеріали - це перероблений алюміній для основи та сталь для сидіння, обрані за їх переробними та довговічними властивостями; він має яскраве та стійке покриття порошковим покриттям, ідеально підходить для зовнішнього використання у будь-яку погоду. Розроблений у Мехіко: Даніель Ольвера, Хіроші Ікенага, Еліс Пегман та Каріме Тоска.

Кран

Amphora

Кран Амфорна серія створена для з'єднання минулого та майбутнього і дає можливість випробувати основні та функціональні форми давніх часів. Не так просто, як сьогодні зробити доступною нашою життєвою водою ті дні. Незвичайна форма крана походить від століть до сьогоднішнього дня, але його водозберігаючий картридж приносить завтра. Кран ретро розроблений з вуличних фонтанів давніх часів і приносить естетику вашим санвузлам.

Умивальник

Serel Wave

Умивальник Умивальник SEREL Wave займає своє місце в сучасних санвузлах своїми номінативними лініями, функціональними рішеннями та вражаючою якістю. Умивальник SEREL Wave; в той час, як вона змінює сприйняття подвійного умивальника завдяки унікальній формі чаші, воно також включає використання дорослого та дитини разом із естетичною формою. Крім використання в якості дитячого басейну, він забезпечує функцію змивання та чищення взуття, що використовується в культурі ісламу. Загальний підхід у дизайні умивальника - це модернізм та функціоналізм. Такий підхід настільки важливо впливає на дизайн.

Набір Ванної Кімнати

LOTUS

Набір Ванної Кімнати Відображення у ванній кімнаті Квітків Лотоса ... Ванна кімната лотоса була реалізована, беручи натхнення від форми листя квітки лотоса Чжоу Дуньї, який викладає філософію Конфуція, сказав: "Мені подобається квітка лотоса, оскільки вона росте в грязі і ніколи не забруднюється" в його дискурс. Листя лотоса - це відштовхувачі бруду, як зазначено тут. Листова структура квітки лотоса була імітована у виробництві серії