Дизайн журналу
Дизайн журналу
Квартира

Nishisando Terrace

Квартира Цей кондомініум, що складається з 4 триповерхових будинків нижнього об’єму, стоїть на ділянці біля центру міста. Кедрові решітки, що оточують зовні будівлю, захищають конфіденційність та уникають стримування деградації корпусу будівлі через пряме сонячне світло. Навіть із простим квадратичним планом, спіральна 3D-конструкція, виконана шляхом з’єднання приватного саду різного рівня, кожна кімната та східчастий зал забезпечують максимальний об’єм цієї будівлі. Зміна фасаду кедрових дощок та контрольовані пропорції можуть дозволити цій будівлі продовжувати бути органічною та поєднуватися з миттєвими змінами в місті.

Сімейний Торговий Центр

Funlife Plaza

Сімейний Торговий Центр Funlife Plaza - це сімейний торговий центр для дозвілля та навчання дітей. Покликаний створити коридор гоночних автомобілів для дітей, щоб їздити на машинах під час покупок батьків, будиночок на дереві для дітей, який слідкує та грає всередині, "стелю-лего" із прихованою назвою торгового центру, щоб надихнути дітей на уяву. Простий білий фон із червоним, жовтим та синім, нехай діти малюють та розфарбовують його на стінах, підлозі та туалеті!

Дизайн Інтер’Єру

Suzhou MZS Design College

Дизайн Інтер’Єру Цей проект розташований у Сучжоу, який добре відомий традиційним китайським дизайном саду. Дизайнер прагнула поєднати як свою модерністську чуттєвість, так і народну мову Сучжоу. Дизайн враховує традиційні архітектури Сучжоу з використанням побілених штукатурних стін, місячних дверей та хитромудрої садової архітектури, щоб переглядати сучжоуську мову в сучасному контексті. Меблі були відтворені з перероблених гілок, бамбука та солом’яних мотузок за участю студентів, що надало особливого значення цьому освітньому простору.

Стілець Для Обміну Повідомленнями

Kepler 186f

Стілець Для Обміну Повідомленнями Конструктивною основою крісла Kepler-186f є решітка, припаяна до сталевого дроту, до якої елементи, вирізані з дуба, кріпляться за допомогою латунних гільз. Різні варіанти використання арматури поєднуються в гармонії з дерев’яною різьбою та ювелірними елементами. Цей арт-об’єкт являє собою експеримент, в якому поєднуються різні естетичні принципи. Це можна було б охарактеризувати як "варварське або нове бароко", в якому поєднуються груба та вишукана форми. В результаті імпровізації "Кеплер" став багатошаровим, огорнутим підтекстами та новими деталями.

Параметричне Проектування

Titanium Choker

Параметричне Проектування У дизайні IOU використовує програмне забезпечення для симуляції 3D для створення параметричних моделей, подібних стилю, яким Заха Хадід перемогла світ архітектури. По суті, IOU представляє ексклюзивні вироби з титану з 18-каратними золотими логотипами. Титан є найгарячішим у ювелірних виробах, але з ним важко працювати. Його унікальні якості роблять шматки не тільки дуже легкими, але дають можливість зробити їх майже будь-яким кольором спектра.

Слідкувати За Фокусом

ND Lens Gear

Слідкувати За Фокусом ND LensGear точно налаштовує егоцентричні на об'єктиви з різним діаметром. Серія ND LensGear охоплює всі об'єктиви, як жоден інший доступний LensGear. Відсутність різання та згинання: більше немає викруток, зношених ременів або надокучливих залишків ремінців, що стирчать. Все підходить як шарм. І ще один плюс - його без інструментів! Завдяки розумному дизайну він м'яко і міцно центрує себе навколо об'єктива.