Дизайн журналу
Дизайн журналу
Підтримка Кампаній І Продажів

Target

Підтримка Кампаній І Продажів У 2020 році Brainartist запускає крос-медійну кампанію для клієнта Steitz Secura, щоб залучити нових клієнтів: з високоіндивідуальним повідомленням у вигляді цільової рекламної кампанії якомога ближче до воріт потенційних клієнтів та індивідуальної розсилки з відповідним взуттям від поточна колекція. Одержувач отримує відповідну копію, коли він або вона призначає зустріч із відділом продажів. Мета кампанії полягала в тому, щоб створити ідеальну пару Steitz Secura і відповідну компанію. Brainartist розробив повну дуже успішну кампанію.

Мопед

Cerberus

Мопед Для майбутніх транспортних засобів бажані значні досягнення в конструкції двигуна. Проте, залишаються дві проблеми: ефективне згоряння та зручність для користувача. Це включає міркування щодо вібрації, керування транспортним засобом, доступності палива, середньої швидкості поршня, витривалості, мастила двигуна, крутного моменту колінчастого валу, а також простоти та надійності системи. Це розкриття описує інноваційний 4-тактний двигун, який одночасно забезпечує надійність, ефективність і низькі викиди в одній конструкції.

Дерев'яна Іграшка

Cubecor

Дерев'яна Іграшка Cubecor — це проста, але складна іграшка, яка кидає виклик дитячій силі мислення та творчості та знайомить їх із кольорами та простими, доповнювальними та функціональними деталями. Приклавши маленькі кубики один до одного, набір буде завершеним. По частинах використовуються різні прості з’єднання, включаючи магніти, липучки та шпильки. Знаходячи зв’язки і з’єднуючи їх один з одним, завершує куб. Також підсилює їхнє тривимірне розуміння, переконуючи дитину закінчити простий і знайомий том.

Абажур

Bellda

Абажур Простий в установці, підвісний абажур, який просто встановлюється на будь-яку лампочку без будь-яких інструментів або досвіду в електриці. Конструкція виробів дозволяє користувачеві без особливих зусиль надягати та знімати лампочку, створюючи візуально приємне джерело освітлення в бюджетному або тимчасовому житлі. Оскільки функціональність даного виробу закладена в його формі, то вартість виготовлення схожа на звичайний пластиковий вазон. Можливість персоналізації на смак користувача за допомогою фарбування або додавання будь-яких декоративних елементів створює неповторний характер.

Маркетинговий Матеріал Подій

Artificial Intelligence In Design

Маркетинговий Матеріал Подій Графічний дизайн забезпечує візуальне уявлення про те, як штучний інтелект може стати союзником дизайнерів у найближчому майбутньому. Він дає уявлення про те, як штучний інтелект може допомогти в персоналізації досвіду для споживача, і як творчість знаходиться на стику мистецтва, науки, техніки та дизайну. Конференція штучного інтелекту в графічному дизайні — це 3-денна подія в Сан-Франциско, Каліфорнія, у листопаді. Кожен день тут проходить майстер-клас з дизайну, виступи різних спікерів.

Візуальна Комунікація

Finding Your Focus

Візуальна Комунікація Дизайнер прагне відобразити візуальну концепцію, яка демонструє концептуальну та типографічну систему. Таким чином, композиція складається зі спеціального словника, точних вимірювань і центральних специфікацій, які дизайнер врахував. Крім того, дизайнер мав на меті встановити чітку друкарську ієрархію, щоб встановити та перемістити порядок, у якому аудиторія отримує інформацію від дизайну.