Дизайн журналу
Дизайн журналу
Іграшка

Werkelkueche

Іграшка Werkelkueche — це робоча станція з відкритими ґендерними ознаками, яка дозволяє дітям зануритися у світи вільних ігор. У ньому поєднуються формальні та естетичні риси дитячих кухонь і верстаків. Тому Werkelkueche пропонують різноманітні можливості для гри. Вигнуту фанерну стільницю можна використовувати як мийку, майстерню або лижну трасу. Бічні відділення можуть забезпечити місце для зберігання та схованки або випікати хрусткі булочки. За допомогою різнокольорових і взаємозамінних інструментів діти можуть втілити свої ідеї та в ігровій формі наслідувати світ дорослих.

Освітлювальні Елементи

Collection Crypto

Освітлювальні Елементи Crypto — це модульна колекція освітлення, оскільки вона може розширюватися як по вертикалі, так і по горизонталі, залежно від того, як розподілені окремі скляні елементи, які складають кожну структуру. Ідея, яка надихнула цей дизайн, походить від природи, зокрема про крижані сталактити. Особливість предметів Crypto полягає в тому, що вони яскраво дутого скла, що дозволяє світлу поширюватися в багатьох напрямках дуже м’яким способом. Виробництво відбувається за допомогою повністю ручного процесу, і кінцевий користувач вирішує, як буде складатися остаточна установка, кожен раз по-різному.

Художня Фотографія

Talking Peppers

Художня Фотографія Здається, що фотографії Nus Nous зображують людські тіла або їх частини, насправді це спостерігач, який хоче їх побачити. Коли ми спостерігаємо будь-що, навіть ситуацію, ми спостерігаємо це емоційно, і тому часто дозволяємо себе обманювати. У образах Nus Nous видно, як елемент амбівалентності перетворюється на тонку розробку розуму, яка відводить нас від реальності, щоб вести нас в уявний лабіринт, що складається з навіювання.

Мінеральна Вода В Скляних Пляшках

Cedea

Мінеральна Вода В Скляних Пляшках Водний дизайн Cedea натхненний Ладинськими Доломітами та легендами про феномен природного світла Енросадіра. Завдяки їх унікальному мінералу, Доломітові Альпи висвітлюються червонуватим, палаючим відтінком на сході та заході сонця, надаючи пейзажу чарівну атмосферу. «Нагадуючи легендарний чарівний сад троянд», упаковка Cedea прагне відобразити саме цей момент. В результаті виходить скляна пляшка, яка робить воду відблиском і спалахом до дивовижного ефекту. Кольори пляшки мають нагадувати особливе сяйво Доломітових Альп, купаних у червоній троянди мінералу та блакитному небі.

Флагманський Чайний Магазин

Toronto

Флагманський Чайний Магазин Найжвавіший торговий центр Канади представляє новий дизайн магазину фруктового чаю від Studio Yimu. Проект флагманського магазину ідеально підходить для брендингу, щоб стати новою точкою доступу в торговому центрі. Натхненний канадським пейзажем, прекрасний силует канадської Блакитної гори відбитий на фоні стіни по всьому магазину. Щоб втілити концепцію в реальність, Studio Yimu створила вручну скульптуру 275 см x 180 см x 150 см, яка забезпечує повну взаємодію з кожним клієнтом.

Упаковка Натуральної Косметики

Olive Tree Luxury

Упаковка Натуральної Косметики Новий дизайн упаковки німецького бренду натуральної косметики класу люкс передає свою історію художньо, як щоденник, купання її в теплих тонах. Здавалося б, на перший погляд хаотично, при уважному розгляді упаковка передає міцну єдність, повідомлення. Завдяки новій концепції дизайну всі вироби випромінюють природність, стиль, старовинні цілющі знання та сучасну практичність.