Дизайн журналу
Дизайн журналу
Ковзани По М'якому І Твердому Снігу

Snowskate

Ковзани По М'якому І Твердому Снігу Оригінальний Скейт-Скейт представлений тут у абсолютно новому та функціональному дизайні - з червоного дерева з червоного дерева та з бігунів з нержавіючої сталі. Однією з переваг є те, що можна використовувати традиційні шкіряні черевики на підборах, і як таких немає попиту на спеціальні черевики. Запорукою роботи ковзана є легка техніка зв’язування, оскільки дизайн та конструкція оптимізовані за допомогою гарного поєднання ширини та висоти ковзана. Ще одним вирішальним фактором є ширина бігунів, що оптимізує керування ковзанами на твердому чи твердому снігу. Бігуни виконані з нержавіючої сталі та оснащені гвинтовими гвинтами.

Гостинна Стадіон

San Siro Stadium Sky Lounge

Гостинна Стадіон Проект нових лаунжів Sky - це лише перший крок величезної програми реновації, яку AC Milan та FC Internazionale спільно з муніципалітетом Мілана здійснюють з метою перетворення стадіону San Siro у багатофункціональний заклад, здатний приймати всіх важливі події, з якими відбудеться Мілано під час майбутнього EXPO 2015. Після успіху проекту skybox, Ragazzi & Partners здійснили ідею створити нову концепцію просторів гостинності поверх головної грандіозної трибуни стадіону Сан Сіро.

Структура Освітлення

Tensegrity Space Frame

Структура Освітлення Світловий кадр простору Tensegrity використовує принцип RBFuller "Менше на більше", щоб отримати світильник, використовуючи лише джерело світла та електричний провід. Тенсегрітість стає структурним засобом, за допомогою якого обидва працюють взаємно в стисканні та напруженні, щоб створити, здавалося б, розривне поле світла, визначене лише його структурною логікою. Її масштабованість та економічність виробництва говорять про товар нескінченної конфігурації, світла форма якої витончено протистоїть тяжкості простотою, що підтверджує парадигму нашої епохи: Досягати більше, використовуючи менше.

Конвертоване Пристрій Для Навчання

Pupil 108

Конвертоване Пристрій Для Навчання Учень 108: найдоступніший конвертований пристрій для Windows 8 для освіти. Новий інтерфейс і абсолютно новий досвід у навчанні. Учень 108 простягається як у планшетному, так і у ноутбуковому світі, перемикаючись між ними, щоб покращити ефективність у навчанні. Windows 8 відкриває нові можливості навчання, дозволяючи студентам повністю скористатися функцією сенсорного екрана та незліченною кількістю додатків. Pupil 108 - частина освітніх рішень Intel® - це найбільш доступне і підходяще рішення для аудиторій у всьому світі.

Обідній Стіл

Chromosome X

Обідній Стіл Обідній стіл, розроблений таким чином, щоб забезпечити місця для восьми людей, які взаємодіють у розташуванні стрілок. Зверху - абстрактний X, зроблений з двох різних частин, акцентованих глибокою лінією, тоді як той самий абстрактний X відображений на підлозі з базовою структурою. Біла конструкція складається з трьох різних деталей для легкої збірки та транспортування. Крім того, контраст тикового шпону верхнього та білого для основи був вибраний для полегшення нижньої частини, надаючи більше уваги верхній частині неправильної форми, тим самим надаючи натяк на різну взаємодію користувачів.

Оптична Установка

Opx2

Оптична Установка Opx2 - це оптична установка, яка досліджує симбіотичний зв’язок між природою та технологією. Зв'язок, де структури, повторення та ритм описують як природні утворення, так і операції обчислювальних процесів. Геометрія встановленої потужності, моментна непрозорість та / або щільність подібні до явища руху по ниві або пояснюються технологією при перегляді бінарного коду. Opx2 будує складну геометрію і кидає виклик сприйняттю об'єму та простору.