Дизайн журналу
Дизайн журналу
Павільйон

Big Aplysia

Павільйон У процесі розвитку міст неминуче виникне таке ж забудоване середовище. Традиційні будівлі також можуть здатися похмурими та відчутними. Поява ландшафтної архітектури особливої форми пом’якшує стосунки між людьми в архітектурному просторі, стає місцем для огляду визначних пам’яток і активізує життєву силу.

Виставковий Зал

CHAMELEON

Виставковий Зал Тема вітальні - це технологія, яка обслуговує виставкові місця. Технологічні лінії на стелі та стінах, розроблені як вираження технології взуття, що демонструються у всіх салонах, імпорт та виготовлення на заводі, який знаходиться поруч із будівлею. Стіни та стіни, які проектували з вільною формою, хоча в ідеалі збирайте, використовуйте технологію CAD-CAM. .

Люстра

Bridal Veil

Люстра Це мистецтво - арт-об'єкт із включеними вогнями. Простора кімната зі стелею складного профілю, як кучеві хмари. Люстра вписується в простір, плавно перетікаючи від передньої стіни до стелі. Кришталеві та білі емалеві листи в поєднанні з еластичним вигином тонких трубок створюють образ літаючої вуалі над світом. Достаток світлого та золотого світіння літаючих птахів створюють відчуття простору та радості.

Кухонні Аксесуари

KITCHEN TRAIN

Кухонні Аксесуари Використання різних стилів кухонних інструментів створює непривабливе середовище приготування їжі на додаток до візуального роздратування. Склавши це в двох словах, я спробував зробити уніфікований набір цих популярних кухонних аксесуарів, які зазвичай використовуються у всіх будинках. Цей дизайн був суто натхненний творчістю. "Об'єднана форма" та "Приємний зовнішній вигляд" - дві її характеристики. Більше того, ринок буде вітатися через його інноваційний вигляд. Це буде можливістю для виробника та замовника, що в одному пакеті купується 6 посуду.

Автоматизований Імміграційний Термінал

CVision MBAS 2

Автоматизований Імміграційний Термінал MBAS 2 був розроблений, щоб протистояти природі продуктів безпеки і мінімізувати залякування та страх як з технологічних, так і з психологічних аспектів. Його дизайн переосмислює звичні елементи домашнього комп’ютера, щоб забезпечити зручний вигляд сільських громадян навколо кордону Таїланду. Голосові та візуальні зображення на екрані вперше користувачі крок за кроком проводять процес. Подвійний кольоровий тон на накладці для друку пальців чітко вказує на зони сканування. MBAS 2 - це унікальний продукт, спрямований на те, щоб змінити спосіб перетину кордонів, дозволяючи використовувати декілька мов та дружню недискримінаційну роботу користувачів.

Виставковий Зал

From The Future

Виставковий Зал Виставковий зал: у виставковій залі демонструються навчальне взуття та спортивне спорядження, виготовлене за технологією інжекцій. Місце, схоже, виготовлене з пресуванням прес-форми. У способі виготовлення місця предмети меблів так, ніби поєднуються з виготовленими в ливарній формі, щоб генерувати ціле. Грубі швейні стежки, що на стелі, пом’якшують всю технологічну візуальність.