Дизайн журналу
Дизайн журналу
Це Настінна Підвішена Туалетна Плита

SEREL Purity

Це Настінна Підвішена Туалетна Плита У той час як унітаз «Чистота» входить в панування м'яких переходів, він також залишає прості та мінімальні вітри в навколишньому середовищі. Він не тільки впливає на свого користувача своєю естетикою, але й зустрічається з чистотою та невинністю та поважає природу. Загальний підхід у дизайні набору сидінь легкого розбирального, блокувального механізму сидіння унітазу - це функціональні кнопки управління, які потрібно вставити у внутрішню частину набір чохлів. Кнопки, з якими контактує користувач, розміщуються на ділянках, які найскладніше забруднити, тому це забезпечує додаткову перевагу щодо гігієни.

Набір Ванної Кімнати

FRACTURE

Набір Ванної Кімнати Неповторний стиль керамічної сантехніки, чудовий дизайн ліній з розбиття скла Коментар Деконструктивізм… Перелом Розпад цілісності складових конструкції, ігри на поверхнях, щоб зробити елементи геометричного дизайну, як екстер’єр виробів, та перенести стиль декоративізму на основі. серія як приклад перелому Бієна зіткнулася з однією з найвизначніших серій.

Шафа Для Вечері

Baan

Шафа Для Вечері "Баан" - це тип шафи, який був спеціально розроблений для вживання вечері. Його унікальний зовнішній вигляд і сила - це розповідь, яка пов'язана з функцією. Існує кілька відмінних особливостей кабінетних систем. Різні функції та особливості шафи, які розділені історією, такі як вставка столових приладів та коробка тканин, представлені каміном та димоходом. Крім того, фужери представлені люстрою, а стелаж для посуду символізується сходами. Існують чотири основні компоненти будинку, за допомогою яких розповідні ідеї.

Окуляри

Mykita Mylon, Basky

Окуляри Колекція MYKITA MYLON виготовлена з легкого поліамідного матеріалу, що відрізняється чудовою індивідуальною регульованістю. Цей спеціальний матеріал створюється пошарово завдяки техніці Selective Laser Sintering (SLS). Переосмислюючи традиційну форму окулярів для окулярів панто, кругла та овальна форма, яка була модною у 1930-х роках, модель BASKY додає цій колекції окулярів нове обличчя, яке спочатку було розроблено для використання у спорті.

Книга

Brazilian Cliches

Книга "Бразильські кліше" були складені з використанням зображень із старого каталогу бразильських кліше з високого друку. Але причина його назви пояснюється не лише кліше, використаним для композиції його ілюстрацій. З кожною сторінкою ми стикаємося з іншими типами бразильських кліше: історичними, як, наприклад, приїзд португальців, катехізація корінних індіанців, кава та золотий економічний цикл ... вона включає навіть сучасні бразильські кліше, сповнені пробок, борги, закриті кондомініуми та відчуження - представлені у неповажній сучасній візуальній розповіді.

Транспортний Вузол

Viforion

Транспортний Вузол Проект - це транспортний вузол, який з'єднує навколишні міські поселення до серця динамічного життя простим та ефективним способом, створеним шляхом об'єднання різних транспортних систем, таких як залізничний вокзал, станція метро, палуба і автобусна станція, а також інші послуги для перетворення місце бути каталізатором майбутнього розвитку.