Дизайн журналу
Дизайн журналу
Витяжка

Black Hole Hood

Витяжка Ця витяжка, розроблена надихаючими Чорною Дірою та Черв'ячною Діркою, робить виріб красивою та сучасною формою, що викликає емоційні почуття та доступну ціну. Це робить емоційні моменти та легким використанням під час приготування їжі. Він легкий, простий в монтажі, простий в чищенні та розроблений для сучасних кухонних ділянок.

Торговий Центр

HuiSheng Lanhai

Торговий Центр Завдяки океанській темі сценографічного дизайну, надіньте космічну душу, а піксельна площа - елемент візуального спілкування, дозвольте дітям у грі досліджувати відкриття навчання та зростання, щоб стати основою справи, а позиціонування вільного простору представляє ефект фантазії виховання у розвазі. Від форми, масштабу, кольорового об'єкта, структури до психологічного сенсорного досвіду концепція простору продовжується і збагачується, коли всі елементи інтегруються та стикаються.

Динамік

Black Hole

Динамік Чорна діра створена на основі сучасної інтелектуальної технології, і це портативний динамік Bluetooth. Він може бути підключений до будь-якого мобільного телефону з різними платформами, а також є USB-порт для підключення до зовнішнього портативного накопичувача. Вбудоване світло може використовуватися як настільне світло. Крім того, привабливий вигляд Чорної діри робить його таким привабливим домашнім посудом, який можна використовувати в дизайні інтер’єру.

Портативний Динамік Bluetooth

Black Box

Портативний Динамік Bluetooth Це портативний динамік Bluetooth. Він легкий і маленький і має емоційну форму. Я створив форму динаміків Black Box, спростивши форму хвиль. Для прослуховування стереозвуку у нього є два динаміка, лівий і правий. Також ці два динаміки є частиною форми хвилі. Одна - позитивна форма хвилі та одна - негативна форма хвилі. для використання цей пристрій може підключати пару до інших електронних пристроїв, таких як мобільний та комп’ютер через Bluetooth, і відтворює звук. Крім того, він має спільний доступ до акумулятора. Збираючи два динаміки, на столі з’являється чорний ящик, коли він не використовується.

Торговий Центр

Ad Jinli

Торговий Центр Цей проект відновив старі будівлі на міській ділянці і надає новій функціональній місії будівлям відповідати новим функціональним вимогам. Дизайнери намагаються змусити людей сприймати сучасний стиль у чотирирівневому місті від трансформації фасаду будівлі до дизайну інтер'єру, щоб забезпечити цілісність реалізації проекту.

Портативний Динамік

Seda

Портативний Динамік Seda - це базовий функціональний пристрій інтелектуальної технології. Утримувач ручки в центрі - це організатор простору. Крім того, цифрові функції, як USB-порт та Bluetooth-з'єднання, роблять його портативним плеєром та динаміком з домашньою зоною. Світловий бар, вбудований у зовнішнє тіло, працює як настільний світло. Також привабливий вигляд розкоші робить його таким привабливим домашній посуд, який можна використовувати в дизайні інтер’єру. Також краще використовувати простір - одна з важливих особливостей Seda.

Легенда дизайну дня

Легендарні дизайнери та їхні нагороди.

Легенди дизайну - надзвичайно відомі дизайнери, які роблять наш Світ кращим місцем завдяки своїм хорошим дизайнам. Відкрийте для себе легендарних дизайнерів та їх інноваційні дизайни виробів, оригінальні твори мистецтва, креативну архітектуру, видатні моделі дизайну та стратегії дизайну. Насолоджуйтесь та досліджуйте оригінальні дизайнерські роботи від нагороджених дизайнерів, художників, архітекторів, інноваторів та брендів у всьому світі. Надихайтесь креативними конструкціями.