Дизайн журналу
Дизайн журналу
Лампа Завдання

Pluto

Лампа Завдання Плутон міцно тримає фокус на стилі. Його компактний аеродинамічний циліндр оснащений елегантною ручкою, що нахилена над кутовою основою штатива, що дозволяє легше розміщувати його м'яким, але зосередженим світлом з точністю. Його форма була натхнена телескопами, але натомість вона прагне зосередитись на землі замість зірок. Виконаний за допомогою 3D-друку з використанням пластику на основі кукурудзи, він унікальний, не тільки для використання 3D-принтерів у промисловий спосіб, але й екологічно чистий.

Назва проекту : Pluto, Ім'я дизайнерів : Heitor Lobo Campos, Прізвище клієнта : Gantri.

Pluto Лампа Завдання

Цей чудовий дизайн є переможцем золотої нагороди дизайну у конкурсі дизайну освітлювальних виробів та дизайну освітлювальних проектів. Ви неодмінно повинні побачити дизайнерське портфоліо золотої нагороди дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних продуктів освітлення та дизайнерських робіт з освітлення.

Дизайнерська команда дня

Найбільші світові дизайнерські команди.

Іноді вам потрібна дуже велика команда талановитих дизайнерів, щоб придумати справді чудові дизайни. Щодня ми представляємо відмінну нагороду інноваційного та креативного дизайнерського колективу. Досліджуйте та відкривайте для себе дизайнерські команди по всьому світу оригінальну та креативну архітектуру, гарний дизайн, моду, графічний дизайн та стратегічні проекти. Надихайтесь оригінальними роботами великих майстрів-дизайнерів.