Дизайн журналу
Дизайн журналу
Крісло

Infinity

Крісло Основний акцент дизайну крісла Infinity зроблений саме на спинці. Це посилання на символ нескінченності - перевернуту цифру у вісім. Це так, ніби він змінює свою форму при повороті, встановлюючи динаміку ліній і відтворює знак нескінченності в декількох площинах. Спинку скручується кількома гумками, що утворюють зовнішню петлю, яка також повертається до символіки нескінченного циклу життя та рівноваги. Додатковий акцент робиться на унікальних ногах-ногах, які надійно фіксують та підтримують бічні частини крісла так, як це роблять затискачі.

Назва проекту : Infinity, Ім'я дизайнерів : Natalia Komarova, Прізвище клієнта : Alter Ego Studio.

Infinity Крісло

Цей чудовий дизайн є переможцем золотої нагороди дизайну у конкурсі дизайну освітлювальних виробів та дизайну освітлювальних проектів. Ви неодмінно повинні побачити дизайнерське портфоліо золотої нагороди дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних продуктів освітлення та дизайнерських робіт з освітлення.

Легенда дизайну дня

Легендарні дизайнери та їхні нагороди.

Легенди дизайну - надзвичайно відомі дизайнери, які роблять наш Світ кращим місцем завдяки своїм хорошим дизайнам. Відкрийте для себе легендарних дизайнерів та їх інноваційні дизайни виробів, оригінальні твори мистецтва, креативну архітектуру, видатні моделі дизайну та стратегії дизайну. Насолоджуйтесь та досліджуйте оригінальні дизайнерські роботи від нагороджених дизайнерів, художників, архітекторів, інноваторів та брендів у всьому світі. Надихайтесь креативними конструкціями.