Дизайн журналу
Дизайн журналу
Цифрове Мистецтво

Crazy Head

Цифрове Мистецтво У кожної людини є свої персонажі, як різні его, мислення та основна природа. Художник Джинью Канг заявив, що цей Божевільний Голова походить з нього. Тож машина представляє людське его. Людина стежить за машиною і хоче її позбутися, але не може. Вони ніби скрізь скріпилися. Людське око перебільшене, як стиль мультфільму. Навіть незважаючи на тему, все те, що він робив у цій роботі, виглядає веселіше і випадковіше.

Назва проекту : Crazy Head, Ім'я дизайнерів : Jinho Kang, Прізвище клієнта : Jinho Kang.

Crazy Head Цифрове Мистецтво

Цей хороший дизайн є переможцем дизайнерської премії в конкурсі дизайну упаковки. Ви обов'язково повинні ознайомитися з дизайнерським портфоліом нагородних дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних дизайнерських робіт з упаковки.

Дизайн дня

Дивовижний дизайн. Хороший дизайн. Найкращий дизайн.

Хороші проекти створюють цінність для суспільства. Щодня ми представляємо спеціальний дизайн-проект, який демонструє досконалість дизайну. Сьогодні ми із задоволенням демонструємо нагородний дизайн, який позитивно впливає. Ми будемо демонструвати більш чудові та надихаючі дизайни щодня. Не забудьте відвідувати нас щодня, щоб насолодитися новими хорошими дизайнерськими продуктами та проектами від найбільших дизайнерів у всьому світі.