Дизайн журналу
Дизайн журналу
Трансформативна Шина

T Razr

Трансформативна Шина Найближчим часом перед дверима бум розвитку електричного транспорту. Як виробник автозапчастин, Maxxis продовжує думати, як він може спроектувати можливу розумну систему, яка може брати участь у цій тенденції і навіть допомогти прискорити її. T Razr - це розумна шина, розроблена для потреб. Вбудовані датчики активно виявляють різні умови руху та подають активні сигнали для перетворення шини. Збільшені протектори розтягуються та змінюють контактну область у відповідь на сигнал, тому покращують продуктивність тяги.

Назва проекту : T Razr, Ім'я дизайнерів : Maxxis International Co., Ltd. Cheng Shin Rubber Ind. Co., Ltd., Прізвище клієнта : Maxxis International Co., Ltd./ Cheng Shin Rubber Ind. Co., Ltd..

T Razr Трансформативна Шина

Цей дивовижний дизайн є переможцем срібної нагороди дизайну в конкурсі моди, одягу та одягу. Ви неодмінно повинні побачити дизайнерське портфоліо срібних нагород дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних робіт у галузі моди, одягу та одягу.