Дизайн журналу
Дизайн журналу
Редизайн Фірмового Стилю

InterBrasil

Редизайн Фірмового Стилю Натхненням для переосмислення та переробки бренду стали зміни в модернізації та інтеграції в культуру компанії. Дизайн серця вже не міг бути зовнішнім для бренду, надихаючи партнерство як внутрішньо з працівниками, так і з клієнтами. Інтегральний союз між вигодами, відданістю та якістю обслуговування. Новий дизайн, від форми до кольорів, поєднав серце в B і хрест здоров’я в T. Два слова, з'єднані посередині, роблять логотип схожим на одне слово, один символ, що об'єднує R і B у серце.

Назва проекту : InterBrasil, Ім'я дизайнерів : Mateus Matos Montenegro, Прізвище клієнта : InterBrasil.

InterBrasil Редизайн Фірмового Стилю

Цей дивовижний дизайн є переможцем срібної нагороди дизайну в конкурсі моди, одягу та одягу. Ви неодмінно повинні побачити дизайнерське портфоліо срібних нагород дизайнерів, щоб відкрити для себе багато інших нових, інноваційних, оригінальних та креативних робіт у галузі моди, одягу та одягу.

Легенда дизайну дня

Легендарні дизайнери та їхні нагороди.

Легенди дизайну - надзвичайно відомі дизайнери, які роблять наш Світ кращим місцем завдяки своїм хорошим дизайнам. Відкрийте для себе легендарних дизайнерів та їх інноваційні дизайни виробів, оригінальні твори мистецтва, креативну архітектуру, видатні моделі дизайну та стратегії дизайну. Насолоджуйтесь та досліджуйте оригінальні дизайнерські роботи від нагороджених дизайнерів, художників, архітекторів, інноваторів та брендів у всьому світі. Надихайтесь креативними конструкціями.